Офіційний візит делегації АРЄ

27.04.2018
Назад до списку новин

Офіційний візит делегації Арабської Республіки Єгипет

Група українських підприємств взяла участь в ряді тендерів, оголошених в Арабській Республіці Єгипет, щодо масштабної реконструкції об’єктів металургійної промисловості.

ДП «ГИПРОКОКС», в якості Постачальника технологій, в складі Міжнародного Консорціуму розробив технічну пропозицію по проекту реконструкції коксохімічного заводу «Al Nasr Company For Coke & Chemicals”, побудованого у 1964-1979 роках за проектом Гипрококсу.

За запрошенням Першого віце-прем’єр-міністра – міністра економічного розвитку і торгівлі України С.І.Кубіва Україну відвідала  делегація керівників металургійної галузі промисловості Єгипту на чолі з Міністром у справах компаній державного сектору АРЄ паном Халід Бедаві і Надзвичайним та Повноважним Послом АРЄ в Україні паном Хоссамом Ельдін Мохамед Алі.

В офісі ДП «ГИПРОКОКС» в розвиток зазначеної технічної пропозиції були проведені переговори з представниками єгипетської делегації – Головним виконуючим директором «Al Nasr Company For Coke & Chemicals”  паном Abd Algalil Tawfik Hassan та комерційним директором “Egyption Engineering For Trading & Industrial Services” (EETIS)  паном Khaled El Khodary.  ДП «ГИПРОКОКС» представив стратегію реалізації проекту реконструкції коксохімічного виробництва компанії та провів презентацію технологій проектування.

Єгипетська сторона була задоволена результатами переговорів, підтвердивши високий рівень запропонованих технологій для реконструкції заводу.