ГИПРОКОКС — КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2015

21.12.2015
Назад до списку новин

Згідно результатів ранжування Національного Рейтингу якості товарів та послуг «Зірка Якості» ГИПРОКОКСУ присвоєно звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ 2015» за незмінно високу якість і досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні!

Метою рейтингу є:  визначити і  показати суспільству справжніх лідерів  у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і послуг на території Україні , сприяти суспільному визнанню підприємства.

Рейтинг складається на базі  офіційних даних Державних статистичних органів України, і виключає вплив людського фактора в прийнятті рішення.

Це єдина в Україні система – неупереджена, комплексна, об’єктивна, прозора, що визначає лідерів, які досягли переваги в бізнесі на основі принципу ранжування показників діяльності підприємства за звітний період (рік) серед всіх суб’єктів господарювання незалежно від форм власності.

Комплект нагород адресован підприємству, керівнику і всім фахівцям компанії, завдяки плідній роботі і професіоналізму змогли зміцнити економіку України:

► Стелла «Зірка Якості» вручена ДП «ГИПРОКОКС»

Вручається компаніям-лідерам за значний внесок в розвиток економіки України.

► «Орденом Якості» нагороджений Рудика Віктор Іванович, директор

Вручається керівнику підприємств, справжньому лідеру, який привів свою компанію до успіху, є свідченням високого професіоналізму та кваліфікації.

 

► Почесні Дипломи отримали Курилко С.Ю., головний інженер проектів; Романова Г.М., начальник групи будівельного відділу

Вручаються двом кращим співробітникам компанії: за професіоналізм, видатні трудові досягнення та відданість своїй справі.