ІНФОРМАЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ

10.03.2021
Назад до списку новин

ІНФОРМАЦІЙНЕ ОГОЛОШЕННЯ

ДП «ГИПРОКОКС» оголошує конкурс з відбору суб’єктів аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності ДП «ГИПРОКОКС»

1. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПІДПРИЄМСТВО

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ ПО ПРОЕКТУВАННЮ ПІДПРИЄМСТВ КОКСОХІМІЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ»

Уповноважений орган управління – Міністерство економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України

Державне комерційне підприємство

Суб’єкт середнього підприємництва

Не є підприємством, що становить суспільний інтерес

Платник податку на прибуток, платник ПДВ

Основний код КВЕД: 72.19 Дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук (основний);

Адреса: вул. Сумська, буд. 60, м. Харків, 61002

Тел.+38(057)719-54-04

Електронна адреса: shejkonv@giprokoks.com

2. ПОРЯДОК ПОДАННЯ КОНКУРСНИХ ПРОПОЗИЦІЙ

Для участі у конкурсі потенційний учасник надає наступні документи:

1. Довідка в довільній формі, за підписом уповноваженої особи учасника та завірена печаткою (за наявності), яка підтверджує наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для виконання умов договору, а також в якій зазначається наступна інформація:

- наявність у штаті Учасника працівників, які безпосередньо залучені до надання аудиторських послуг і працюють за основним місцем роботи (із зазначенням кількості), мають сертифікат аудитора та включені до реєстру «Суб’єкти аудиторської діяльності» з додаванням завірених підписом уповноваженої особи та печаткою (за наявності) копій сертифікатів аудитора працівників, що зазначені у довідці, та витягу з реєстру «Суб’єкти аудиторської діяльності».

2. Довідка (лист) довільної форми, за підписом уповноваженої особи Учасника, з інформацією про те, що Учасник включений до Реєстру аудиторів та суб'єктів аудиторської діяльності, зокрема до Розділу «Суб'єкти аудиторської діяльності, які мають право проводити обов'язковий аудит фінансової звітності» з додаванням завіреного підписом уповноваженої особи та печаткою (за наявності) витягу з цього реєстру.

3. Копія чинного договору та/або страхового сертифікату до договору добровільного страхування цивільно-правової відповідальності суб’єкта аудиторської діяльності перед третіми особами.

4. Копія свідоцтва про відповідність системи контролю якості аудиторських послуг суб’єкта аудиторської діяльності.

5. Довідка (лист) довільної форми, за підписом уповноваженої особи Учасника, з інформацією про загальний розмір частки засновників (учасників) аудиторської фірми.

6. Довідка (лист) довільної форми, за підписом уповноваженої особи Учасника, з інформацією про те, що посадова особа, яка відповідно до установчих документів здійснює керівництво аудиторською фірмою, є аудитором та не є керівником іншої юридичної особи, що здійснює підприємницьку діяльність за видами, не сумісними з аудиторською діяльністю.

7. Довідка (лист) довільної форми, за підписом уповноваженої особи Учасника, з інформацією про те, що протягом двох років поспіль до Учасника (аудиторської фірми) не застосовувалося більше трьох разів стягнення у вигляді попередження або зупинення права на надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності або обов’язкового аудиту фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес

Конкурсні пропозиції подаються претендентами особисто або надсилаються на електронну адресу та на поштову адресу Підприємства. 

Всі документи подаються українською мовою (чи перекладені на українську мову) у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи суб’єкта аудиторської діяльності. Копії документів, що подаються у складі конкурсної пропозиції, повинні бути завірені відміткою «Згідно з оригіналом» із зазначенням назви посади, прізвища та ініціалів особи, яка завірили копію, її особистого підпису, дати завірення копії, засвідченої печаткою (за наявності).

Конкурсні пропозиції, отримані замовником після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Претендент має право внести зміни або відкликати свою конкурсну пропозицію до закінчення строку її подання. Такі зміни чи заява про відкликання конкурсної пропозиції можуть бути враховані у разі, коли вони отримані до закінчення строку подання конкурсних пропозицій.

Кожен претендент має право подати тільки одну конкурсну пропозицію, яка не може бути змінена після закінчення строку подання конкурсних пропозицій.

3. СТРОК ПОДАННЯ КОНКУРСНИХ ПРОПОЗИЦІЙ:

З 00 год. 01 хв.  11.03.2021 по 23 год. 59 хв. 17.03.2021 включно.

4. Відомості про предмет та об’єм перевірки, кінцевий термін формування аудиторського висновку до 14 травня 2021 року.

5. АДРЕСА ТА МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ:

вул. Сумська, буд. 60, м. Харків, 61002

Контактний телефон: +38(057)719-54-04

 

Порядок проведення конкурсу