Колектив ДП «ГИПРОКОКС» успішно завершив черговий рік своєї діяльності

17.01.2019
Назад до списку новин

Колектив ДП «ГИПРОКОКС» успішно завершив черговий рік своєї діяльності своєчасно і в повному обсязі розрахувавшись за своїми зобов'язаннями з бюджетними, позабюджетними фондами, енергопостачальними компаніями, накопичивши достатній обсяг фінансових ресурсів для початку реалізації планових завдань нового, 2019 року, що забезпечило також збільшення заробітної плати працівників на 45% по відношенню до 2017 року, яка склала на початок нового року 16,5 тис. грн.


Нам вдалося подолати частину негативних чинників і викликів, які створювали в окремі періоди року напруженість в завантаженні підрозділів і виконання зобов'язань в контрактні строки.


І все ж, в даний час, на початку року, на підприємстві сформовано портфель замовлень, який дозволяє розраховувати не тільки на досягнення очікуваного запланованого на 2019 рік чистого доходу і прибуткової роботи підприємства, але і повне завантаження в найближчій перспективі.


Спираючись на підтримку і довіру партнерів, використовуючи наш накопичений досвід, вся наша команда з упевненістю дивиться в майбутнє.