Первинною профспілковою організаціэю ДП «ГИПРОКОКС» було проведено звітно-виборну конференцію відносно діяльності за 5 попередні років

19.09.2019
Назад до списку новин

18 вересня Первинною профспілковою організацією ДП «ГИПРОКОКС» було проведено звітно-виборну конференцію відносно діяльності за 5 попередні років.

У звіті що було оголошено керівником профкому Ковальовим Володимиром Миколайовичем, який очолював профком 30 років, знайшли відображення всі аспекти діяльності профспілки, з пріоритетом аналізу умов виконання Колективного договору підприємства, який впродовж останніх 6 років займає перше місце серед профспілкових організацій даної групи гірничо-металургійного комплексу України. Тому не випадково робота профкому делегатами конференції була визнана з оцінкою «Добре», що підтвердила Голова Харківського обласного комітету цієї профспілки Подать Лариса Іванівна, яка була присутня на конференції.

Також на конференції були підтверджені повноваження обраних голів профбюро підрозділів, обрано склад профкому, а також таємним голосуванням – голова профкому – з 3-х кандидатур, які було включено до списку голосування.

Головою профспілкової організації ДП «ГИПРОКОКС» стала Мігланс Олена Олександрівна, провідний інженер відділу зовнішньо-економічних зв’язків та підготовки тендерів.

За її кандидатуру в ході таємного голосування віддали свої голоси 70 % делегатів, які були присутні на конференції.

Мігланс Олена Олександрівна  доповіла про планові завдання, що стоять перед членами профспілки підприємства, які вона передбачає, та заходи, направлені на їх реальне втілення, що було позитивно сприйняте делегатами, які в свою чергу висловили новому профспілковому лідерові побажання успіху у діяльності в процесі соціального партнерства між профспілкою та адміністрацією підприємства.