На ДП «ГИПРОКОКС» відбулися збори щодо прийняття нового Колективного договору на 2020-2024 рр. | giprokoks.com

25.02.2020
Назад до списку новин

На ДП «ГИПРОКОКС» відбулися збори щодо прийняття нового Колективного договору на 2020-2024 рр.

Усі працівники підприємства мали можливість завчасно ознайомитися з положеннями Колективного договору та внести свої пропозиції на розгляд.

ДП «ГИПРОКОКС» зарекомендувало себе як надійного та відповідального роботодавця з Колективним договором, що багато років поспіль посідає перше місце серед договорів науково-дослідних і проектних інститутів гірничо-металургійного комплексу України.

На зборах було заслухано та обговорено доповіді директора та голови профспілки ДП «ГИПРОКОКС» щодо діяльності підприємства протягом 2015-2019 рр. та визначено пріоритетні завдання в діяльності на 2020 і наступні роки. Конференцією відзначено, що в 2015-2019 роках, колектив ДП «ГИПРОКОКС» ефективно здійснював виробничо-фінансову діяльність по виконанню контрактів, забезпечення прибутку, відрахувань в бюджет і позабюджетні фонди, а також щодо захисту інтересів працівників. Виконувалися всі завдання, визначені Законодавством України, положеннями Галузевої та Генеральної угод, заробітна плата виплачувалася регулярно і без затримок, також регулярно проводилися необхідні бюджетні платежі.

Як показав досвід цих років, всі положення Колективного договору складені оптимально і збалансовано, з урахуванням можливостей підприємства, зростаючих потреб колективу, а також усвідомлення кожним працівником необхідності підвищення продуктивності праці, максимального докладання зусиль на робочому місці. Такий конструктивний діалог між роботодавцем та працівниками дозволяє підтримувати на високому рівні соціальні гарантії і преференції, що містяться в Колективному договорі.

Особливу увагу в Колективному договорі приділено адаптації молодих фахівців на підприємстві, забезпечення їх виробничою завантаженістю, інформування їх про пільги і соціальну підтримку, закріплені колективним договором, залучення молоді до профспілкової діяльності.

Наприкінці зборів одноголосно було вирішено схвалити Колективний договір на 2020-2024 роки.